Известие
Collapse
No announcement yet.
Junior ???
Collapse
X
-
Дано стане реалност.Но защо са им толкова големи сроковете на пускане на нови модели 2-3 години?Вижте какво правят ВАГ- постоянно бълват нови модели на еднакви платформи и така разширяват моделната си гама.По този начин привличат нови и нови клиенти.Фиат концерна я изкарат 3 модела за година я не.Ферари Мазерати изкарват повече модели, отколкото Алфа, Ланча и Фиат.sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеДано стане реалност.Но защо са им толкова големи сроковете на пускане на нови модели 2-3 години?Вижте какво правят ВАГ- постоянно бълват нови модели на еднакви платформи и така разширяват моделната си гама.По този начин привличат нови и нови клиенти.Фиат концерна я изкарат 3 модела за година я не.Ферари Мазерати изкарват повече модели, отколкото Алфа, Ланча и Фиат.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
защото ваг концерна има по-голям капацитет и могат да си гарантират определени продажби
Фиат също не е малък концерн.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеДа такае защото имат стратегия ! Докато в Фиат Груп маи нямат изопщо такъв отдел.
Фиат също не е малък концерн.sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщениеЩе ви кажа защо така стоят нещата ... Защото хубавите работи стават бавнопо колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
))
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
http://easytrader.bg/click_rss.php?j...&newurl=761265
Comment
-
Първоначално публикувано от krasyb Покажи съобщение
Тва ич не е лоша идея,отново Алфи със задно,па и то едно от най-доброто на светада видим какво ще стане
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщениеТва пък откъде го е измислил
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщениеТва пък откъде го е измислил
Срещу това БМВ ще получат новия 1.6 JTD двигател на Fiat Powertrain - и ще го монтират на Мини вместо 1.6 HDI маторя на Пежо, който използват в момента.
На 11 и 12 февруари съм в Мюнхен, в централата на БМВ, и там освен че ще има статична презентация на новия PAS, ще ни разкажат повече за плановете си с Fiat/Alfa Romeo.
Ако не знаете, те това е PAS - Progressive Activity Sedan или 5 Series GT.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеСпоред последната информация, която имам, това е самата истина.
Срещу това БМВ ще получат новия 1.6 JTD двигател на Fiat Powertrain - и ще го монтират на Мини вместо 1.6 HDI маторя на Пежо, който използват в момента.
На 11 и 12 февруари съм в Мюнхен, в централата на БМВ, и там освен че ще има статична презентация на новия PAS, ще ни разкажат повече за плановете си с Fiat/Alfa Romeo.
Ако не знаете, те това е PAS - Progressive Activity Sedan или 5 Series GT.
какъв точно е смисъла от тая кола... по-голяма и по-безопасна ли каво туй ?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениее това къде си го показал мяза на икс 6 ?
какъв точно е смисъла от тая кола... по-голяма и по-безопасна ли каво туй ?
Просто 5-та серия хечбек или нещо такова.
Нима Х6 има някакъв смисъл?
Comment
Comment